Korona-ajan myynti

Vaikka ajat ovat poikkeukselliset, kevät ja kesä tulevat kuten ennenkin. Nyt jos koskaan on mahdollista puuhastella kotona. Kasvien kanssa työskentely on tutkitusti rentouttavaa ja hyödyllistä niin ruumiillisesti kuin henkisesti. Omien kasvisten kasvattaminen on näinä aikoina myös huoltovarmuusteko! Tee siis niin kuin sadat tuhannet muutkin, ja kuten Puutarhaliitto ry kehottaa.

Koronaviruksen aiheuttamien rajoitusten vuoksi jokakeväisiä taimimyyntitapahtumia ei järjestetä pääkaupunkiseudulla. Meidän taimiamme myyvät lähiseutujen puutarhamyymälät – sikäli kun lisää rajoituksia ei tule, ja kauppiaat niitä haluavat ottaa valikoimiinsa.

Myymme myös täällä kotosalla, jossa on mahdollista asioida väljästi ja myös ulkoilmassa. Maksutavaksi toivomme lähimaksua tai MobilePay-appia. On myös mahdollista tilata taimet etukäteen, ja hakea valmis satsi puutarhalta ulkoa teltasta, täysin ilman kontakteja. Maksu hoituu tarvittaessa vaikka laskulla.

Tarvittaessa kehitämme muitakin tapoja, kunhan kevät tässä etenee, taimet valmistuvat ja näemme, mihin suuntaan maailma menee. Palataan asiaan!